Πίσω στην κορυφή της σελίδας
WHAT'S HOT TODAY?

Μπισκότα βουτύρου με pecan

Μπισκότα βουτύρου με pecan

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Τραγανά ημίγλυκα μπισκότα με άρωμα βανίλιας και βουτύρου »

Κριθαράκι με σπανάκι και blue cheese

Κριθαράκι με σπανάκι και blue cheese

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ζεστή σαλάτα με κριθαράκι, baby σπανάκι και αρωματικό λάδι σκόρδου »

Αρωματικό κοτόπουλο φούρνου

Αρωματικό κοτόπουλο φούρνου

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ψητό τρυφερό φιλέτο κοτόπουλου με βότανα και πιπεριές »

Το tip της ημέρας

TO TIP THΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ξέρεις ποιο είναι το μυστικό για το σωστό σοτάρισμα λαχανικών; Για δες...

Ξέρεις ποιο είναι το μυστικό για το σωστό σοτάρισμα λαχανικών; Για δες...

Οι περισσότερες συνταγές της μεσογειακής -και όχι μόνο- διατροφής, ξεκινούν συνήθως από ένα... σοτάρισμα! Με λίγα λόγια, το πρώτο βήμα που κάνεις σχεδόν κάθε φορά που μαγειρεύεις είναι να ζεστάνεις ελαιόλαδο ή βούτυρο σε μια κατσαρόλα ή ένα τηγάνι και έπειτα να σοτάρεις κρεμμύδι, σκόρδο ή οποιοδήποτε άλλο λαχανικό. Έπειτα, σε αυτή τη βάση προσθέτεις σιγά-σιγά τα υπόλοιπα υλικά του πιάτου που ετοιμάζεις και κάπως έτσι “χτίζεις” ένα γεύμα! Ξέρεις, όμως, ποιο είναι το καλύτερο μυστικό για το σοτάρισμά σου; Και όμως, η καλύτερη μέθοδος σοταρίσματος των λαχανικών υπαγορεύει τη χρήση ζωμού, είτε λαχανικών, είτε κοτόπουλου ή ακόμη και βοδινού! Με αυτό τον τρόπο, αποφεύγεις τα οξειδωμένα λιπαρά και όλα τα αρνητικά αποτελέσματα που μπορεί να έχουν μακροπρόθεσμα στον οργανισμό σου! Την επόμενη φορά, λοιπόν, χρησιμοποίησε όσο ζωμό χρειαστεί για να καλύψει την επιφάνεια του τηγανιού ή της κατσαρόλας, πρόσθεσε τα λαχανικά σου, κλείσε το καπάκι και μαγείρεψέ τα, μέχρι να γίνουν τραγανά και αρωματικά!

Δες όλα τα tips