Πίσω στην κορυφή της σελίδας
11.10.2017 | 14:48
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Ποιο σημείο της Αθήνας θα φωταγωγήσει φέτος η Estee Lauder!

Ποιο σημείο της Αθήνας θα φωταγωγήσει φέτος η Estee Lauder!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Ο Οκτώβριος είναι μήνας πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού. Με αφορμή αυτό α) πρέπει να κλείσεις οπωσδήποτε ραντεβού για μαστογραφία ή υπέρηχο μαστού β) κάθε χρόνο ένα σημείο της πόλης γίνεται ροζ για να σου το θυμίσει. Ή, μάλλον, ΚΑΙ για να σου το θυμίσει.

Όλο το project είναι πρωτοβουλία της Estee Lauder και ξέρουμε ποιο ακριβώς μέρος και πότε θα γίνει ροζ φέτος! Κράτησε σημειώσεις από την επίσημη ανακοίνωση που έφτασε στο mail μας. Α-κρι-βώς!

"Την Τρίτη 17 Οκτωβρίου στις 20:00 το Παναθηναϊκό Στάδιο συμμετέχει στην Παγκόσμια Πρωτοβουλία Φωταγώγησης Σημείων-Οροσήμων στο πλαίσιο της Εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού της Estee Lauder.

Στόχος: να μεταδώσει σε όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες το σωτήριο μήνυμα της πρόληψης και της Έγκαιρης Διάγνωσης.
 
Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, συνθέτει την μουσική επένδυση της φωταγώγησης, ενώ η Πρέσβειρα της Εκστρατείας, Ελένη Μενεγάκη- όπως κάθε χρόνο- θα δώσει το έναυσμα για την φωταγώγηση του μνημείου.
 
Λίγο πιο πριν, στις 18:30, τα μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου γυναικών με καρκίνο μαστού μαζί με εθελοντές, δημιουργούν την ανθρώπινη κορδέλα στον προαύλιο χώρο του σταδίου".
 
 
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και θα ήταν υπέροχο να παρευρεθούμε όλες μας εκεί για να μεταφέρουν ένα ηχηρό μήνυμα στις γυναίκες σε όλη την Ελλάδα!
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου